Δημιουργούμε Ισχυρούς Δεσμούς
 
 

Ανδρεαδάκης Δημήτριος & Σ.Ι.Α. ΟΕ

Τεχνογνωσία και αξιοπιστία!

Από το 1997 μέχρι σήμερα, η εταιρεία Ανδρεαδάκης έχει αναπτύξει ένα δίκτυο διανομής προϊόντων διατροφής, προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης που καλύπτει τη Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα. Μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας Ανδρεαδάκης, εκατοντάδες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης προμηθεύονται μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από γνωστές και καταξιωμένες μάρκες, με την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα που εγγυάται η πολυετής πείρα και η εξειδίκευσή μας.  

Η επιχείρησή μας από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Τσαΐρι της  Ρόδου παραδίδει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα με άμεση, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, υπηρεσίες Logistics και διανομής, φτάνοντας σε εκατοντάδες σημεία σε όλο το νομό. Ο επαγγελματισμός σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας μας, η προσεγμένη διαδικασία φόρτωσης και δρομολόγησης παραγγελιών και η αποδοτική χρήση της τεχνολογίας προς βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών συμβάλλουν στη δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού δικτύου συνεργασίας, με απώτερο πάντα σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες όλο και αυξανόμενης εμπειρίας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, το αξιόπιστο προσωπικό μας και οι προσεγμένες και λειτουργικές υπηρεσίες μας σας δίνουν κάθε λόγο για να βασιστείτε στην εταιρεία Ανδρεαδάκης για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην οικογένειά μας, μια οικογένεια βασισμένη στις καλές εμπορικές συνεργασίες που εγγυώνται την άμεση και απόλυτη ικανοποίησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

T +30. 2241086270
[email protected]

 
 

Γνωρίστε την εταιρεία μας

Υπηρεσίες

Έχοντας εξασφαλίσει αντιπροσωπείες κάποιων από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες διεθνείς και εγχώριες επιχειρήσεις σε είδη διατροφής, προσωπικής περιποίησης και οικιακής χρήσης, η εταιρεία Ανδρεαδάκης προσφέρει ένα πλήρες δίκτυο πώλησης  εμπορευμάτων που περιλαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες Logistics και διανομής και καλύπτει εκατοντάδες σημεία σε ολόκληρη τη Δωδεκάνησο.

Διαβάστε περισσότερα